2024
Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:  10.00u - 17.00u
Zaterdag: 10.00u - 17.00u
Zondag:   Gesloten
Verlanglijst

Er staan nog geen producten in je verlanglijst.
0 producten in je lijst
Totaalprijs: €0

Informatie


HQFireworks, de grootste vuurwerkwinkel in de grensstreek in België

 

In oktober 2015 opende HQFireworks zijn deuren in Hoogstraten als de grootste Belgische vuurwerkwinkel in de grensstreek. Als vuurwerkwinkel in België mogen wij heel het jaar door vuurwerk verkopen. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in alles wat met vuurwerk te maken heeft, omdat wij ons heel het jaar door met niets anders bezighouden. Onze mensen in de verkoop zijn allemaal vuurwerkliefhebbers en helpen u graag en professioneel verder met de juiste keuze en uitleg over bepaalde producten.

 

Het assortiment wordt zorgvuldig gekozen en veranderd constant om het aanbod interessant te houden. Wel hebben wij onze vaste collecties, welke steeds aangevuld worden door extra vuurwerk dat een meerwaarde geeft aan het vast assortiment. Er valt dus voor iedereen altijd wel iets te vinden, vuurwerkliefhebber of niet.

 

De focus op bepaalde vuurwerkartikelen hangt van het seizoen af. Heel het jaar door wordt er vuurwerk verkocht in België. Enkel in januari zijn wij gesloten en de rest van het jaar kan u bij ons terecht voor uw vuurwerk, maar hou rekening met de seizoensgebonden openingsuren.

 

Voor vuurwerk uit België kan u best bij ons terecht. Wij werken samen met verschillende importeurs, waardoor er een brede selectie ontstaat van vuurwerkproducten die wij in onze vuurwerkwinkel aanbieden. Alle producten worden getest op kwaliteit en uitwerking. Het vuurwerk moet aan bepaalde voorwaarden voldoen alvorens wij ze zullen verkopen. Om u verder op weg te helpen naar het veilig afsteken van vuurwerk hebben wij ook een pagina gemaakt met informatie over het veilig omgaan met vuurwerk. Als u hierna nog met vragen zit over het veilig omgaan met vuurwerk, kan u steeds meer informatie krijgen in de winkel.

 

Siervuurwerk

 

Als vuurwerkwinkel zorgen wij ervoor dat ons assortiment zorgvuldig geselecteerd wordt. Zo werken wij met zowel ons eigen assortimenten als met assortimenten van verschillende groothandelaars.

Ons eigen producten zijn vooral te herkennen aan de volgende logo's:

 

Old-Skool Collection LogoNew Skool Collection Logo

18+ Collection Logo

 

Dit zijn tevens, net zoals ander Belgisch vuurwerk de beste prijs/kwaliteit producten. Deze komen af van verschillende groothandels met verschillende prijsklasses. Zo zijn er veel toppers terug te vinden in ons vuurwerk assortiment.

Buiten Belgisch vuurwerk zit er meestal ook Pools, Spaans of ander Europees vuurwerk in ons assortiment.

 

Pijlen

 

In België mag het vuurwerk net iets zwaarder zijn. De pijlen mogen maximaal tot 75 gram gevuld worden. In HQFireworks houden wij natuurlijk ook rekening met elk budget en zoeken steeds naar goede prijs/kwaliteit producten. Zo kunnen wij de minder zwaar gevulde pijlen met een extreem mooie uitwerking tegen een leuke prijs aanbieden voor de mensen die liever een familie pijlenpakket willen kopen.

 

Knalvuurwerk

 

Het vuurwerk in België staat ook vooral gekend om zijn harde nitraten, vlinders, Chinese rollen, Hindoe rollen en nitraatmatten. Bij ons kan u een variërend assortiment terugvinden. De aankoopleeftijd van nitraten, vlinders, Chinese rollen of nitraatmatten. Per product staat steeds de minimum aankoopleeftijd en categorie bij.

 

P1 Geluidsgeneratoren

 

Dit zijn geluidsgeneratoren die NIET vallen onder amusementsdoeleinden. Het toepassingsgebied van deze artikelen zijn enkel voor technische doeleinden (signalisatie, agrarisch gebruik, jacht, training, ...). Het is aan te raden om gehoorbescherming te gebruiken.

 

 

Rook en Fakkels

 

In België is heel het jaar vuurwerk te koop en af te halen. Buiten een breed gamma aan knal en sier vuurwerk hebben wij ook rook, fakkels en stroboscopen. Dit soort vuurwerk wordt vaak gekocht voor voetbal, hockey en andere sporten, fotoshoots, fotosessies en zelfs videoclips, trouwfeesten en voor een gender reveal party. De rook en fakkels zijn seizoensgebonden. Heel het jaar door blijft de beste en hevigste soort in het assortiment en in het seizoen is er een breder gamma aanwezig in verschillende prijsklassen. In de categorie Rook en Fakkels is alles terug te vinden.

 

Divers Belgisch vuuwerk

 

HQFireworks houdt rekening met jong en oud. Zo zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor families met kleine kinderen, zodat deze ook kunnen genieten van wat vuurwerk. Dit vuurwerk gaat maximum huizenhoog, zodat de kleintjes niet constant naar boven moeten kijken. Ook zijn er in deze categorie de beste fonteinen voor een gender reveal party!

 

Promoties

 

Bij HQFireworks zorgen wij steeds voor de beste promoties op het beste vuurwerk in België verkrijgbaar. Doordat er heel het jaar vuurwerk verkocht mag worden in België, kunnen wij de prijzen sowieso al lager houden. Buiten de standaard kortingen op bepaalde producten zijn er ook steeds producten die in de promotie staan. Deze roteren vaak genoeg, zodat het een paradijs blijft voor de koopjesjagers. Hou er wel rekening mee dat vuurwerk in België steeds afgehaald moet worden, want het verzenden is wettelijk niet toegestaan in België.

 

Vuurwerk België

 

Het vuurwerk in België is onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Vanaf 12 jaar: CE Categorie 1 of F1 vuurwerk. Hieronder valt vooral wat kindervuurwerk genoemd wordt.
  • Vanaf 16 jaar: CE Categorie 2 of F2 vuurwerk. Hieronder vallen alle vuurwerk cakes, pijlen, nitraten en vlinders tot 0,5 gram inhoud.
  • Vanaf 18 jaar: CE Categorie T1 en P1 vuurwerk. Hieronder vallen alle nitraten en vlinders in België verkrijgbaar tot 2 gram inhoud. De (professionele) rook en fakkels vallen ook onder deze categorie.

 

Omdat het allemaal harder en heftiger is hebben wij ook speciaal een pagina gemaakt met veiligheidsvoorschriften om het vuurwerk van België af te steken of te bewaren.

 

 

 
HQFireworks Buitenkant
HQFireworks Binnenkant Winkel
HQFireworks Vuurwerk Binnen
 
HQFireworks Potten Vuurwerk